Onze Partners

Logo-Didata-Software

Didata Automatisering

Didata Automatisering ontwikkeld ERP software voor dealerorganisaties en groothandels.

 

Mannenonderweg

Mannenonderweg, de naam zegt het al, ondernemers krijgen de mogelijkheid om gezamenlijk op pad te gaan. Onderweg wordt men op nieuwe inzichten gebracht door coaches, trainingen en belevingen.

 

Forte Sportswear

Forte Sportswear is de kledingleverancier van Team REBEL. Het team maakt gebruik van de beste kleding die Forte kan leveren. Deze wielerkleding is ontwikkeld in samenwerking met meerdere profploegen, dat maakt de kleding uitermate geschikt voor Team REBEL. Functionaliteit, comfort, duurzaamheid en gewicht zijn aspecten waarop deze kleding hoog scoort.

Maxim

Team REBEL gebruikt Maxim sportvoeding tijdens trainingen en wedstrijden. Van isotone sportdranken tot herstelproducten, alle voeding is van topkwaliteit. Daar komt bij dat Maxim de focus legt op natuurlijke voeding, er worden dus geen kunstmatige stoffen toegevoegd!

Grip Grab

Alle renners rijden met Grip Grab handschoenen. De doorontwikkelde handschoenen van Grip Grab zijn niet alleen comfortabel, ze zorgen er ook nog eens voor dat je maximale grip op je stuur hebt!

Bardahl – Bcycling Care

Bardahl is al tientallen jaren actief in de autosport, met de kennis die daar opgedaan is heeft Bardahl een productlijn speciaal voor de wielersport ontwikkeld. De smeermiddelen zorgen niet alleen voor een lagere weerstand, ze behouden ook hun werking in alle weersomstandigheden.
CádoMotus

CádoMotus ondersteunt de mountainbikers van Team REBEL met functionele sporttassen. De rugzakken zijn gemaakt van waterdicht zeil, ideaal voor je modderige wielerkleding en schoenen na afloop van de wedstrijd. Ook rijdt het team met de helmen van CádoMotus rond.


analyse me logo

Analyse Me

Dit bedrijf is gespecialiseerd in DNA-analyses. Voor onze renners ideaal om, aan de hand van een analyse, kleine aanpassingen te doen in trainings- en voedingsschema’s en prestaties te verbeteren. Zelf ook een DNA-analyse doen? Kijk dan op de website: www.analyseme.nl